:: About Us ::

We are the alumni of Universiti Teknologi Malaysia, Johor graduated in 2003. Even though some of us are in the different parts of this world (mind that some of us work and study outside Malaysia), still we cherish each other with our fond memories of UTM and creating new memories to share with each other.

6 Comments Add your own

  • 1. mrs fanor  |  May 11, 2008 at 6:17 pm

    ellooooo…aku org first yang bukak…..hehehhee…..
    untuk pengetahuan semua…aku dah bosan dok kat qatar ni….rasa cam lemau kepala otak aku…..silap2 unta pun tak lemau macam aku..ada sampai ketikanya aku rasa homesick teramat2..huuhuu…bila la aku dapat balik malaysiaaa……buat selamanya

    Reply
  • 2. mast  |  May 12, 2008 at 9:32 am

    hahaha.. baru kau tau maksud pepatah hujan emas negeri orang.. hujan batu negeri sendiri.. ape laie?? moh le kemas2 beg tu balik mesia oi

    Reply
  • 3. mrs ayu  |  May 12, 2008 at 10:52 am

    Alhamdulillah. Tq vey much for much coz set up this blog. Memang harap2 mail akan beransur pulih, he3. Jom kita bertukar2 perkembangan masing2. Nak jugak tau, ada yg single dh berpartner, ada yg berdua dh bertiga atau berempat dsbg. Kdg2 x sempat nk update perkembangan geng kita ni, maklumla masing2 bz memanjang. Apo laie must, start dulu deh.

    Reply
  • 4. nieda  |  May 12, 2008 at 7:27 pm

    alahai kengkawan…kenapa ler aku baru tau dah ada blog…aku selalu tertinggal…huaaaa…anyway congrats for the moderator…harap sgt ble keep in touch….i luv u civilians…

    Reply
  • 5. utmcivil2003  |  May 12, 2008 at 8:22 pm

    ala baruje on 2 3 hari…lum terlambat lagi

    Reply
  • 6. najib  |  January 13, 2009 at 11:58 am

    a`kum…tahniah korang sume create blog yg bergune ni…..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


%d bloggers like this: