Bangkok Shopping Trip

May 21, 2008 at 12:09 am 19 comments

Hye gurls…anyone wanna join me on a trip to Bangkok this October? There’s an open spot for 2 person. Please check the details below:

Bangkok Shopping Trip – 4 days 3 nights

Date : 18 – 21 Oct 2008

Hotel : Elegance Suite Hotel (www.elegance.th.com)

             RM 184 / person for 3 nights (not inclusive meals)

Air Fare : AirAsia

                 RM 380 / person for return ticket (as per date-of-post rate)

Itinerary : Will be confirmed later. Main agenda is SHOPPING!!!

Hotel rate is fixed but air fare may vary. So I need a quick reply from you gals in order for me to purchase the ticket early to get the cheapest rate.

Prices above do not include transport, meals and other tour fare.

So if anyone interested please contact me directly by 22 May 2008.

.:: posted by Anis ::.

Entry filed under: Announcement, Travel. Tags: .

Sering ukay – ukay Perdana Defensive Driving Saves Life

19 Comments Add your own

  • 1. mast  |  May 21, 2008 at 9:59 am

    anis.. that weekend aku ngan fanor nak buat open house maaa.. kan minggu raya

    Reply
  • 2. Anis  |  May 21, 2008 at 10:03 am

    ye ke…sorry. aku guna mak aku nyer travel agent n the only available week for hotel is that week.

    Reply
  • 3. chema  |  May 21, 2008 at 1:24 pm

    anis utk 2 org?? kalo ada anak cam illya tu kira camner? cam best jerr….

    Reply
  • 4. mast  |  May 21, 2008 at 1:27 pm

    chema, kira tiga ye.. harap maklum.. sbb travel camni dia kira ikut kepala.. hotel kira dua je la.. tp tiket kira tiga

    Reply
  • 5. utmcivil2003  |  May 21, 2008 at 2:21 pm

    mas dengki…tapi selalunya budak half price kan…

    Reply
  • 6. mrs fanor  |  May 21, 2008 at 2:48 pm

    best woooooooooooooo………………….tapi camno ni…..aku ngan mast ada program hari raya…..

    Reply
  • 7. Anis  |  May 21, 2008 at 2:58 pm

    aku aim nk buat ladies trip. so for those yg married, advisable utk tinggalkan hubby di rmh saje…sorry…cheers!!!

    Reply
  • 8. chema  |  May 21, 2008 at 3:09 pm

    no way men…aku takkan tinggalkan laki aku….emmm…aku join ko je la mas n fanor…bole ker…

    Reply
  • 9. mast  |  May 21, 2008 at 3:46 pm

    mari mari mari….

    hehe.. kami nak buat ala-ala open house cum besday party aiman waktu minggu tu.. tempat nanti aku book.. belum confirm tempat.. tarikh insyaAllah minggu tu aa..

    sebab 1st weekend raya.. 2nd weekend takut kita ramai kena balik rumah mentua la.. nak jalan rumah sedara mara la.. 3rd weekend nampak available.. lagipulak fanor nak balik on 4th weekend.. kan ke fanor? betulkan aku kalo silap

    sila book kalendar anda ye..

    Reply
  • 10. ayza  |  May 21, 2008 at 7:46 pm

    anis…aku dgn elle je la…
    confirm sesuai je date bila2 pun…
    kami dua2 kan bujang….oppsss!

    Reply
  • 11. ayza  |  May 21, 2008 at 7:56 pm

    anis….
    aku bagi cadangan yer…jgn marah

    for me, bangkok ni xbest sgt kalau nk shopping…
    nnt buang duit beli benda yg x diperlukan..
    brg2 kat bangkok ni semua yg sama boleh dapat mcm pergi Haadyai…x menarik sebenar nyer.
    tapi kalau nk jalan2 makan angin..boleh jer.

    dari bangkok…lagi heaven kalau shopping kat Hong Kong..pas tu boleh pergi Disneyland Hong Kong sekali..
    Hong Kong u can get semua benda yg stylo2 ni…u mmg xkan regret…duit je kene standby

    dr Bangkok…better Jakarta…

    my opinion je…jgn marah eh.

    Reply
  • 12. ayza  |  May 21, 2008 at 7:58 pm

    “dr Bangkok…better Jakarta…”

    maksud ayat aku ni….kalau kau rasa hongkong jauh,

    Jakarta pun ok….tak byk beza dgn Bangkok…
    ada better sikit laaa….

    Reply
  • 13. Anis  |  May 22, 2008 at 10:19 am

    thanks ayza for the opinion…🙂
    jakarta aku dh gi…plus i wasn’t aiming for stylo/branded goods, i know hong kong is the place for that…
    just nk experience the place…chatuchak market n floating market

    elle mmg aku dh include skali…klu include ko dh ada 3 org…
    total nk 4 org…so ada 1 spot left

    Reply
  • 14. Anis  |  May 22, 2008 at 10:36 am

    ayza, aku baru dpt email dr elle…she cant go😦
    what bout u? pls reconfirm…tq

    Reply
  • 15. aweng  |  May 22, 2008 at 1:58 pm

    oh oh mas…
    aku nk join raya ramai2….
    nk buat minggu ke berapa raya nih?

    aku balik raya kat sabah tahun niih…
    2 – 3 minggu confirm dah…
    so, korang set la masa btol2…
    aku xnk ketinggalan tahun nih…
    nk gather ramai2… ehehehe…

    Reply
  • 16. ayza  |  May 26, 2008 at 2:11 pm

    hurm…kalau elle cant…me pun x mo la..
    laki aku tu,kalau xde elle dia susah nk percaya…
    dia jadik pelik pulak aku gi dgn org lain.

    lain kali la anis..

    have a nice trip k!

    Reply
  • 17. aweng  |  May 27, 2008 at 9:54 am

    kwn2…
    link to some reviews about the hotel:
    http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g293916-d447649-r15091815-The_Elegance_Suites-Bangkok.html

    Reply
  • 18. tirokwifey  |  May 27, 2008 at 11:47 am

    aweng makin maju nampak. bravo!

    Reply
  • 19. aweng  |  May 27, 2008 at 3:04 pm

    wellll!

    ko tgk lah sape cikgu2 nyer…
    ehehehehe…

    weit… tuh aku dah tau lama lah…
    takat baca2 tuh au tahu lah…
    nk buat2 blog ker, repair2 ker… godam2 ker.. aku mmg x reti… ehehehehehe

    tapi, aku kan mmg dah semakin maju skang nih kek…🙂
    berkat tunjuk ajar korang jugek….

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 17,228 hits

Recent Posts

Flickr Photos

Gath @ KLCC July 6, 2008

Gath @ KLCC July 6, 2008

Gath @ KLCC July 6, 2008

More Photos
May 2008
M T W T F S S
    Jun »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

%d bloggers like this: