Sering ukay – ukay Perdana

May 17, 2008 at 12:15 am 5 comments

Korang, tadi bapak mertua aku ada bawak balik 1 brochure umah teres 2 tkt and 2 1/2 tkt kat Ukay Perdana… Sering ukay namanya…  aku masuk website dia: http://www.wingtaiasia.com.my/sering_ukay.htm

wah! mcm best siot… tapi, aku wonder rega dia berpa. mesti mahal tau…. ntah2 mahu 500k-600k… ke lebeh… arghhhhh!!!!!!!! aku rasa tuh mcm area rumah kak aishah jer, klu x silap aku lah…

ada sesape x tahu pasal rumah kat area situ, especially rega dier lah… etc…

cam nk g tgk jer besok dgn sue🙂 tapi, dlm website dier xdek plak mention pasal rumah cth dier…

hmmmm…. sok aku nk cuba call tanya.. ehehhee

Entry filed under: Sesi Mengarut dan Bercakap Bukan2. Tags: .

SELAMAT HARI GURU Bangkok Shopping Trip

5 Comments Add your own

  • 1. utmcivil2003  |  May 17, 2008 at 12:18 am

    lupa…. aku yg taip kat atas tuh…

    Reply
  • 2. ayza  |  May 17, 2008 at 8:34 am

    mmg gitu pun rege nye…500-600, my auntie dh pergi tgk dulu time baru2 nk naik construction….gi la tgk umah contoh dia…mmg meletpozzz..cuci mata!

    Reply
  • 3. aweng  |  May 17, 2008 at 11:20 pm

    afofofofofo…
    lupa, aku yg post kat subjek kat atas nih…

    ayza, show unit dier kt mana?

    aku dah agak dah rega dier camtuh….
    tapi, nk jgk g tgk wlupun x mampu nk beli…. uwaaaa!!!!!!

    Reply
  • 4. ayza  |  May 21, 2008 at 7:48 pm

    rumah contoh dia kat area tu jugak la….naik bukit ukay perdana tu…lepas 1st juction, area on ur left.

    Reply
  • 5. aweng  |  May 22, 2008 at 1:59 pm

    thanks ayza…

    aku x sempat2 laie pi…
    jadual full! ehehehehe…
    bz mcm2…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 17,228 hits

Recent Posts

Flickr Photos

Gath @ KLCC July 6, 2008

Gath @ KLCC July 6, 2008

Gath @ KLCC July 6, 2008

More Photos
May 2008
M T W T F S S
    Jun »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

%d bloggers like this: