AKu MEmang SGt kagum Pada MAstura AzMi! – by aweng

May 15, 2008 at 11:23 pm 3 comments

Tajuk post kat atas tuh pun aku rase dah mampu menerangkan segala2nya (mcm ayat surat gomen jer… kata kuli gomen…)

tapi, aku nk jgk type sebyk mungkin…

aku skang kt umah mak mertua aku saje browse blog kita sambil tunggu laki aku puaskan ati main game utk session ari ini…

since xdek org komen, aku pun decide lah go thru org lain punya blog… kak aishah, mastura, nana dan bebrapa laie yg aku x hingat..

dlm browse2 tuh, aku ada lah g blog mas yg lagi satu… fotopages.. frendster.. website..

Ya Allah! tuh lah 1st thing yg kluar dpd mulut aku bila browse sume2 tuh.. kagum seh! aku xle imagine aku ada banyak sgt IT2 stuff yang sebegitu byk yg pulak tuh kene update almost everyday…

huaaaaa… memang kagummm…

dah la wife… mommy to aiman… lecture lagi…. (which aku rase memang pekerjaan yg memerlukan almost 24hrs of our day time)… heeeeeeeee…. aku ckp camtuh, sebab aku pernah buat tution part time waktu aku memula kije dulu… x larat siot… ajar sejam dua jer… tapi, nk baca nota dulu nk prepare lecture, nk sedia soalan, nk tanda kertas ujian, exam… oh! tidak… aku memang x minat.. n most probably aku xkn cuba ceburkan diri lagi🙂

satu laie yg buat aku kagum, since kita ade blog nih, aku memang rajin giler membaca (which aku memang x pernah suka seumur hidup aku. memang typical woman! ithithiithi) kgkwn yg pernah rapat dgn aku memang tahu la rasenyer.. aku ingat laie time dok dgn dongan dulu, aku pernah pinjam buku dpd ngan beberapa kali, tp in the end, aku pulang balik dgn hanya berjaya membaca 1 chapter jer… ekekekeke… 1 lagi usaha murni aku yg pernah gagal, aku pernah jugak beli buku, novel, mag, etc… tapi, result dier pun sama gak.. mag tuh, aku belek2 sket dah lah.. buku dgn novel sama kes dgn buku dongan… ekekekke.. surat khabar pun sama… aku slalu suh mel beli 2 3 jenis konon nk baca jugak lah… tapi, lepas belek gambar2 dan gosip… aku pass sume skali kt mel.. suh dier baca n story balik kt aku… ekekeke.. dgr lbh baik dpd bace (prinsip aku lah)…

eh! melalut pulak…

kembali pd topik lbh rajin membaca… btol tau korang… aku kini rajin membaca.. tapi, baca blog jer lah.. timba ilmu dpd blog (eh! btol ker nih? mcm salah jer). ah! x kisah lah… yg aku tahu, aku makin byk membaca berbanding dulu… mana2 blog yg ada info, bertambah la info aku… mana2 blog yg melalut, melalut lah jugak otak aku… ekekeke…

tapi, last skali aku nk ckp, AKU MEMANG KAGUM KAT PUAN MASTUR!

pandai skali membahagikan masa setiap hari…. fully uitilise! klu aku lah, mesti aku gunakan sepenuhnya utk tido… ohhhohoho… dasar!

cuba ko bgtau sket mas, apa rahsia sampai ko boleh jadik superb mcm nih? pengaruh kije? hubby? anak? nana? abah? family? in law family? or apa?

citer sket puan mastur… aku x sbr nk membaca laie nih🙂

Entry filed under: Sesi Mengarut dan Bercakap Bukan2. Tags: .

Apa itu pelvic floor exercise?? samb NanDo’s – by aweng

3 Comments Add your own

  • 1. tirokwifey  |  May 16, 2008 at 12:22 am

    kudos to turak!

    Reply
  • 2. si izan  |  May 16, 2008 at 10:05 am

    ha’a aku sllu gak bukak mas nye blog, punyela byk.. tp aku da set kt fvrite folder, so sng je la lompat2 baca..
    -mastura’s fotopages – all in the the life…
    – mastura with loves (weh, sian kat ko nyer frenster mas, da lma x update)
    – my bitter sweet life..
    – my passion, blogspot
    – the official website.. freewebs.. [mas, aku tgu ko nyer lecture note foundation design ni…bila nk upload =).. ]

    wah wah sgla website dia jelajah…

    Reply
  • 3. aweng  |  May 16, 2008 at 12:17 pm

    tuh ah….

    tapi, bagus jugak… aku boleh ciplak idea2 dpd sume IT2 stuff mas klu lenkali aku dah pandai buat blog…. egegegeggege… boleh eh mas?… halal eh?

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 17,228 hits

Recent Posts

Flickr Photos

Gath @ KLCC July 6, 2008

Gath @ KLCC July 6, 2008

Gath @ KLCC July 6, 2008

More Photos
May 2008
M T W T F S S
    Jun »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

%d bloggers like this: