SELAMAT HARI IBU

May 14, 2008 at 3:48 pm 12 comments

SELAMAT HARI IBU untuk semua yg dah ada anak……untuk aku maybe belum di beri rezeki….insyaallah….aku tak akan pernah putus asa…..

 *****

err, moderator tak tahu sapa post ni.. tp aku publish la juga ye..

harap pas ni boleh bubuh nama.. senang sket kerja aku.. -puan mastur

Entry filed under: Announcement. Tags: .

Photo Sharing via Flickr GATHERING

12 Comments Add your own

  • 1. aweng  |  May 14, 2008 at 3:59 pm

    fanor kot….

    fuh!
    kagum la aku!
    baru beberapa minit aku tinggalkan, blog nih dah berubah wajah…
    suspek lah aku!
    ni mesti kije moderator kesayangan nih
    syabas bettie!

    Reply
  • 2. utmcivil2003  |  May 14, 2008 at 4:02 pm

    tau xpe..

    effiecient tau!!

    **mast

    Reply
  • 3. mrs fanor  |  May 14, 2008 at 4:28 pm

    tak la…bukan aku….bukannya diriku……

    Reply
  • 4. utmcivil2003  |  May 14, 2008 at 4:30 pm

    kokek kut

    Reply
  • 5. aweng  |  May 14, 2008 at 4:35 pm

    hmmm.. mungkin jugak…
    iyalah..
    sape laie yg xdek rezeki klu bukan ant aku, fanor dan kokek…

    Reply
  • 6. mrs fanor  |  May 14, 2008 at 4:56 pm

    heheheheh….aku lah yg tulis kat atas tu..baru aku ingat……tapi tetiba aku buat kerja…..langsung lupa…and tutup window…..and aku bukak balik…tu yg kuar citer lain tu..hehehhe..ingatkan takde kat situ…appear jugak ek

    Reply
  • 7. utmcivil2003  |  May 14, 2008 at 5:01 pm

    sabau jer la haku!

    Reply
  • 8. mrs fanor  |  May 14, 2008 at 5:07 pm

    yg haku ni sapa plak?

    Reply
  • 9. tirokwifey  |  May 14, 2008 at 6:13 pm

    yg suka pakai “haku ni” turak la kot

    aweng, aku rephrase ayat ko
    “sape laie yg BELUM ada rezeki kalau bukan ant aku, fanor dan kokek…”

    *ayat mengharap*

    Reply
  • 10. mrs fanor  |  May 14, 2008 at 6:52 pm

    turak tu sapa lak?

    Reply
  • 11. tirokwifey  |  May 15, 2008 at 7:42 am

    turak tu satu lagi alter ego puan mastura selain mastur

    Reply
  • 12. aweng  |  May 15, 2008 at 7:58 am

    hahahaha….
    tuh haku lah…
    ekekekekke..
    lupa nk log out time tuh lepas post subjet x suka blog dongan tuh…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 17,228 hits

Recent Posts

Flickr Photos

Gath @ KLCC July 6, 2008

Gath @ KLCC July 6, 2008

Gath @ KLCC July 6, 2008

More Photos
May 2008
M T W T F S S
    Jun »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

%d bloggers like this: