GATHERING

May 14, 2008 at 3:59 pm 23 comments

Alhamdulillah, walaupun x sampai seminggu weblog ni dibuka, tp hit dah capai hampir 700 (sangat hebat siut!!). Aku rasa ada ramai yang menjenguk tapi belum memberi respon.. takpe.. pelan2.. kalau rasa susah dan tak reti nak respon, boleh contact aku n hanim.. boleh mail kat aku, masturaazmi [dot] gmail [dot] com.. mail hanim biar dia yang bagi.. takut rahsia la pula.. hehehe

anyway, aku cuba untuk buat voting.. tp cam susah sikit.. kalau dekat blogspot senang.. (untuk yang tak tahu kenapa aku pilih wordpress sebagai mode kita, biar aku bagitau.. aku saja suka2.. gatai!.. hehe.. sebab aku dah ade acc blogspot.. saja je la nak ade acc kat sini pula)

aku nak maklumbalas dari korang semua.. memandangkan dah 5 tahun kita grad (tak kira la kut ade extend atau ape2 sahaja..) aku nak suggest satu gathering dibuat.. mungkin hujung tahun ini atau awal tahun depan…. kita dah boleh mula kumpul duit dari sekarang.. jadi aku nak pendapat korang la.. setuju atau tak?? bagi jugak suggestion tempat dan macammana kita nak kumpul duit (mungkin leh kumpul sikit2 sampai cukup.. i.e sebulan sorang bayar rm50 utk family dia.. bila ujung tahun, satu family dah ada rm300.. terpulang..)

aku punya cadangan;

  • duit kita kumpul dalam satu acc (harap maklum.. jangan calon acc aku.. aku bad money planner!!)
  • kita buat dekat satu tempat dalam semenanjung je.. maknanya x perlu sampai luar mesia (cdgn aku colmar tropicale atau genting)

amacam???

**** di post oleh moderator anda -puan mastura ****

Entry filed under: Announcement. Tags: .

SELAMAT HARI IBU AKU X SUKA DONGAN PUNYA BLOG!

23 Comments Add your own

  • 1. si izan  |  May 14, 2008 at 4:22 pm

    dan dan tukar skin ye!

    x nak dlm acc ko, ltk je dlm acc aku.. leh aku blanje smua $ tuh.. hahaha..

    Reply
  • 2. utmcivil2003  |  May 14, 2008 at 4:29 pm

    cis cis..

    Reply
  • 3. aweng  |  May 14, 2008 at 4:33 pm

    mcm menarik…
    aku suke!!!!!!!!
    tuh kene bincang dgn family masing2 sblm buat keputusan…

    pasal tempat tuh…
    aku punye pendapat pulak…
    colmar tropical tuh x best! aku dah g honeymoon yang x jdk kat sana… x ada ape…
    genting pulak, mcm x brp sesuai sebab tempat die…

    apa kata kita g cam pantai ker…
    kat area2 t’ganu ker… kuantan ker…
    rase cam sesuai jer…
    ble lah yg ade anak kasik anak2 masing2 mandi laut ker… tanam badan dlm pasir ker… mandi swimming pool…
    ari tuh aku g suria cherating tuh pun best! laut cantik… bersih…
    maybe ada hotel yg lbh best ker… tuh boleh survey…
    tempat makan pun senang dan murah…

    aku bagi pendapat jer…
    terpulang pada kawan2 utk menentukannya…

    chow!

    Reply
  • 4. mrs fanor  |  May 14, 2008 at 4:35 pm

    ele…bukan aku tak tau….actually dia yang nak tanam2 badan dalam pasir….nak buat sand castle konon…mcm aku tak kenal ko awengggg

    Reply
  • 5. aweng  |  May 14, 2008 at 4:38 pm

    ish! ko ni fanor!
    kok iye pung… xyah la ckp kt sini…
    kantoi la pulak…

    tapi kan, aku terpikir idea pantai nih sebab aku tgk ade geng yg ada bawak anak kt sana, diorang sronot giler…
    dah la pamtai dier luas… nk berlari2 memang xdek mslh lah…
    syiok abis!

    aku memang cdg nk g dgn mel…
    tapi, mcm x best klu g berdua… cam syok sendrik…
    lagipun mesti boring klu berdua jer..
    ramai2 baru best!

    Reply
  • 6. si izan  |  May 14, 2008 at 6:23 pm

    ujung thn fanor ade kt m’sia x?

    Reply
  • 7. mrs fanor  |  May 14, 2008 at 6:53 pm

    tak tau laei…..tak pe…kalau aku takde punggg…korang carry on aje…

    Reply
  • 8. aweng  |  May 15, 2008 at 8:00 am

    xnk lah camtuh..
    klu boleh ada sume lagi best (wpun cam mustahil kan)
    nanti kita discuss2 lah..
    apa kata kita pindahkan topik nih ker email sebab ada bbrapa org kwn2 kta yg xdek access ker blog nih..
    amacam?

    Reply
  • 9. chema  |  May 15, 2008 at 8:37 am

    aku setuju cadanagn aweng..pulau tu mendamaikan..bole wat bbq…tak pun g wetworld ker.tempat utk kite sekeluarga..tapi aku rasa program tu sehari je la kot. sbb bile dah berkeluarga ni cam susah skit la g buat program lelama.kite plan cam buat family day. mcm2 program utk sehari..ada cabutan bertuah..setiap family bwk hadiah msg2 dan kite tukar2 la..kan best..kost pun tak tinggi. sbb bile kos tinggi..tu yg asyik tak jadi jer..tambah2 hujung thn, anak nak skolah laa(aku la tu), nak raya la…blaa..blaa..tu cadangan aku je..lg satu buat dkt2 je. kat pd ker. sunway ker..kan ramai member2 kite area kl..ke kat jb pun bole..aku lg suka…

    Reply
  • 10. aweng  |  May 15, 2008 at 8:40 am

    byk ko punyer jb chema…
    nk g mana? pantai lido?
    xnk haku! x best!

    tempat aku serahkan pada kawan2 utk vote the most suitable place yg kita patut g…

    Reply
  • 11. chema  |  May 15, 2008 at 8:50 am

    siut jee..ko kutuk jb ye…kat lidor tu la tmpt ko dan mel bertenet dulu..lupe ker…

    Reply
  • 12. si izan  |  May 15, 2008 at 8:54 am

    pesal la jd LIDOR tu chema..? ish ish..
    korg aku da cut & paste topic ni msuk email…

    Reply
  • 13. aweng  |  May 15, 2008 at 8:57 am

    aip!
    aku x main la tenet kat lido chema…
    hah! kantoi chema!

    Reply
  • 14. chema  |  May 15, 2008 at 9:00 am

    sorry la beb…mata dah juling laa…

    Reply
  • 15. mast  |  May 15, 2008 at 10:11 am

    okey gak ide chema tu masing2 bawa hadiah.. bagus2..

    aku fikir kita boleh buat 3H 2mlm.. hari pertama tu sampai dah petang.. jadi ahad tengahari semua dah boleh balik.. okey x?

    utk yg first, tak yah gi pulau jauh2 weng.. takut x jadi.. risiko tinggi tu.. kalau dekat2 okey la..

    Reply
  • 16. aweng  |  May 15, 2008 at 10:37 am

    ok gak…
    kita xyh g pulau mas…
    kita g pantai tanah besar jer pun dah ok.. cantik..
    aku pun xnk g pulau.. risky utk yg ada anak…

    Reply
  • 17. azza  |  May 15, 2008 at 11:28 am

    aku setujula..
    cam best jer..
    kalu nk melibatkan org yg rmai..tpmt yg dekat adelah seswai..
    aku cadang yg tgh2..pd ker

    psl event..mcm2 bole buat..
    tp experience aku g pangkor adelah agak best..
    tpt dia byk cheap chalet..
    pntai pn cun..
    eventho pulau..tp xdela x safe utk anak2..

    Reply
  • 18. aweng  |  May 15, 2008 at 1:56 pm

    iye ker slmt utk baby nk g pantai?
    aku pikir mcm leceh utk parents yg bawak anak…
    klu ok, aku x kisah..

    tp, klu pd, pantai dier best ker?
    mcm doubt la pulak… iththithi…
    aku x pernah la g lepas pantai pd.. ehehhehehe

    Reply
  • 19. aweng  |  May 22, 2008 at 3:36 pm

    asal mcm xdek respon nih?

    mcm nih, kita buat syok sendrik kita2 jer la mas…

    sapa x respon, kita anggap x berminat…

    ehehehehehe.. aweng jahat!

    Reply
  • 20. chema  |  May 23, 2008 at 8:35 am

    betul kata aweng..susah la nak kumpul ramai2…sape nak ikut…ikut..sape tak nak sudah….mana yg ada je laa.kalo ramai sgt pun susah nak control….aku ok je..tapi kene tetap tarikh awal2 la..

    Reply
  • 21. aweng  |  May 23, 2008 at 9:19 am

    so,chema… mana tempat kita nk pi nih?
    aku xnk pantai lido!!!!!!!!

    Reply
  • 22. chema  |  May 23, 2008 at 11:48 am

    mana2 la..area kl pun ok..tgh2..ramai member2 kat kl kan. aku pun senang gak nak ke sana…mana mas eik…dah cuti ker makcik tu…
    tak pun kite wat masa party mas bln 10 ..hehheh…kite ramai2 top up la skit duit kat mas…bole ker puan mastur….

    Reply
  • 23. aweng  |  May 23, 2008 at 5:17 pm

    hmmmmmm…
    kater nk g cuti ramei2?
    klu buat time aiman punya b’day, bukan lah cuti namanya…
    kita tunggu org lain punya komen pulak lah…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 17,228 hits

Recent Posts

Flickr Photos

Gath @ KLCC July 6, 2008

Gath @ KLCC July 6, 2008

Gath @ KLCC July 6, 2008

More Photos
May 2008
M T W T F S S
    Jun »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

%d bloggers like this: