AKU X SUKA DONGAN PUNYA BLOG!

May 14, 2008 at 5:00 pm 4 comments

Aku x suka dongan punya blog!!!!!!!!!!!

tadi aku ade singgah jap…

aku bace sket, lepas tuh, aku trase la pulak nk komen…. ader ker patut susah sgt nk komen… nak password la.. ape lah…

asal x sesenang blog kita nih hah?

tahu lah aku buta IT😦 ni yg cedey nih…

tunggu la ko ngan… nanti aku menuntut buat blog nih, aku buat jugak blog yg x kasik ko komen! (chet! mcm reti jer).

Entry filed under: Sesi Mengarut dan Bercakap Bukan2. Tags: .

GATHERING Laksa Johor (Resepi Fanor) – by Aweng

4 Comments Add your own

  • 1. aweng  |  May 14, 2008 at 5:05 pm

    lupa plak..
    post kat ats tuh aku yg buat…

    Reply
  • 2. mrs fanor  |  May 14, 2008 at 5:08 pm

    aku pun…..baca sikit2 aje….aku nak tgok gambar aje…..ngan…abah ko yg meninggal tu sapa?

    Reply
  • 3. aweng  |  May 16, 2008 at 8:19 am

    fanor, klu browse byk sket blog tuh, dongan ada ckp abah dia tuh sapa… abah dier tuh atuk dier belah bapak dier…

    Reply
  • 4. doNGan  |  June 15, 2008 at 10:00 pm

    ahahha..sowie laa…
    nanti la..aku mmg nak up gambar..
    tp aku gune broadband kat umah nih
    and connection BAPAK SELOWW!!
    nanti kalau streamyx aku dah oK..aku up gamba kenit aku..
    ehehehe

    sowie la kengkawan
    sian plak kowang

    aku kat opis mmg xleh nak bukak internet
    bLog…wordpress
    sume xleh bukak
    cam haram!
    geram aku….

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 17,228 hits

Recent Posts

Flickr Photos

Gath @ KLCC July 6, 2008

Gath @ KLCC July 6, 2008

Gath @ KLCC July 6, 2008

More Photos
May 2008
M T W T F S S
    Jun »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

%d bloggers like this: