Rambut Baru Aweng Yang Cun! Huahuahua

May 12, 2008 at 2:29 pm 11 comments

hah! Nih aku post gambor rambut baru aku yg aku potong kat kuantan ari tuh…

Amacam?

Entry filed under: Sesi Mengarut dan Bercakap Bukan2. Tags: .

udang sos tiram by fanor SELAMAT HARI IBU (cerita fanor)

11 Comments Add your own

  • 1. aweng  |  May 12, 2008 at 2:31 pm

    Wow!

    Lawa seh!

    Macam artis!

    Kuang kuang kuang….

    aku memang buta IT lah…

    setelah sejam, baru aku berjaya post gambor nih…

    hmmmm….

    Reply
  • 2. mast  |  May 12, 2008 at 2:32 pm

    hahahaa.. kelakar la ko ni weng..

    weh, awat tinggi semacam je ye??

    Reply
  • 3. mrs fanor  |  May 12, 2008 at 2:43 pm

    gerenti bangun tidur rambut ko kembang kan weng kan

    Reply
  • 4. aweng  |  May 12, 2008 at 2:45 pm

    ah kah kah kah…

    tinggi tuh ader makna tuh mast…
    maksudnyer, harapan aku tinggi menggunung korang puji rambut baru aku tuh….
    ahahahahha…

    mana ade kembang puan fanor….
    aku sambil tido, tangan aku x tido, sentiase btolkan rambut tuh supaya bila bangun, nampak sama jer…
    petua tuh…

    Reply
  • 5. mast  |  May 12, 2008 at 2:50 pm

    ceh.. poyo giler.. geli haku!

    Reply
  • 6. aweng  |  May 12, 2008 at 2:53 pm

    ahahahahaha…..

    aku suke! aku suke bila puan mastur naik hangin!

    Reply
  • 7. mama_iman  |  May 12, 2008 at 4:35 pm

    weng…ni gambor kat umah ko ke kat hotel??
    cantek la langsir kat blkg tu…hehehe

    btw ni 1st time eh ko potong rambut pendek?? seingat aku la….kat utm pun rambut ko pun pjg gak lg kan??

    Reply
  • 8. mrs fanor  |  May 12, 2008 at 4:41 pm

    ada laa….aweng potong pendek giler……pastu aku pun ikut…….giler pendek

    Reply
  • 9. mrs ayu  |  May 12, 2008 at 6:26 pm

    Tambah cun ko skrg ek…

    Reply
  • 10. mrs fanor  |  May 12, 2008 at 6:49 pm

    siapa yg cun tu ayu? aweng ke?…ko ada masalah penglihatan kot….heheheh..sayang aweng

    Reply
  • 11. aweng  |  May 13, 2008 at 10:49 am

    chet! fanor memang ddengki!

    tuh gambar kat otel tuh icha… ehehheehe… gambar tuh aku amik sbb x sbr2 nk kasij laki aku tgk rambut baru🙂

    yg aku ptg pendek dgn ko tuh fanor ok laie, yg aku ptg pendek masa dok dgn dongan yg paling kelakar…
    konon nk buat mcm mc ryan, tapi yg jadik mcm tah hapa2 ntah.. time tuh, aku mmg tension sgt berambut pendek.. lepas tuh yg aku tobat nk potong pendek..

    nih lah rambut pendek aku yg terbaru since insiden yg menyakitkan tuh … thithithi….

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 17,228 hits

Recent Posts

Flickr Photos

Gath @ KLCC July 6, 2008

Gath @ KLCC July 6, 2008

Gath @ KLCC July 6, 2008

More Photos
May 2008
M T W T F S S
    Jun »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

%d bloggers like this: