aweng…jangan ko ingat ko terror

May 12, 2008 at 1:41 pm 12 comments

hehehhee…cubaan pertama……tapi actually aku dah hantar comment semalam……tapi tak appear…

Entry filed under: Uncategorized. Tags: .

Cerita Pasal Kenduri udang sos tiram by fanor

12 Comments Add your own

  • 1. aweng  |  May 12, 2008 at 1:58 pm

    ahahahaha…..
    x kira!

    aku ader terbace commnets ko tuh..
    tapi, x silap aku, dlm title lain..

    family klu x silap aku…

    Reply
  • 2. utmcivil2003  |  May 12, 2008 at 2:10 pm

    aweng.. aku kagum sampai rasa nk nanges ni.. sob sob .. Tahniah weng! thihihi

    Reply
  • 3. tirokwifey  |  May 12, 2008 at 2:11 pm

    oops. comment di atas aku yg anto.. lupa nk logout tadi..

    Reply
  • 4. aweng  |  May 12, 2008 at 2:25 pm

    hah!
    bagus kek, aku memang terharu….

    Reply
  • 5. mrs ayu  |  May 12, 2008 at 6:08 pm

    Aku x faham topik ni, cmne nk comment ni?

    Reply
  • 6. doNGan  |  May 12, 2008 at 9:37 pm

    ahaha..topic tak tahan!!

    Reply
  • 7. doNGan  |  May 12, 2008 at 9:38 pm

    disebabkan aku x leh nak komen masa opis hour
    meh aku taruk lebih² skitt..ahahaha

    aku x kire la..
    nak kate aku gile kose pun xper…ahahaha
    esok dah la nak g temerloh, de meeting!! arghhhH!!

    Reply
  • 8. aweng  |  May 13, 2008 at 10:52 am

    ni kan mc yu… topik fanor x puas ati sebab aku lagi maju dr segi teknologi IT nih berbanding dier…

    iyalah, kalah kat aweng yg buta IT tuh…
    mana dier boleh tahan..
    tuh yg dier post topik nih…
    ahahahhahaha…

    aku suke! aku suke!

    Reply
  • 9. walidah_umar  |  May 13, 2008 at 3:34 pm

    oic, cmtu ceritanya. sorry ya klu lambat pick-up.🙂

    Reply
  • 10. mast  |  May 13, 2008 at 4:40 pm

    rosak la korang ni.. erk!

    Reply
  • 11. mrs fanor  |  May 13, 2008 at 4:50 pm

    eh.camana nak kuarkan icon smiley tu ek

    Reply
  • 12. chema  |  May 13, 2008 at 5:17 pm

    tak tau nak komen ape..tapi nak gak komen…harap maklum..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 17,228 hits

Recent Posts

Flickr Photos

Gath @ KLCC July 6, 2008

Gath @ KLCC July 6, 2008

Gath @ KLCC July 6, 2008

More Photos
May 2008
M T W T F S S
    Jun »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

%d bloggers like this: