aku pulak testing gambau kenangan

May 12, 2008 at 11:40 am 32 comments

saje.. testing gamba waktu aku kurus!! hehehe

Entry filed under: kenangan. Tags: .

Udang masak ala rendang (by Mast) Cerita Pasal Kenduri

32 Comments Add your own

  • 1. utmcivil2003  |  May 12, 2008 at 11:51 am

    peh baru aku perasan gambo testing aku tadi boring gell…

    Reply
  • 2. utmcivil2003  |  May 12, 2008 at 11:52 am

    hahaha.. tau pun ko kek,

    psst, jgn lupa boh nama ko.. kang x tau sapa post nih.. kakakaka

    ** mastur

    Reply
  • 3. utmcivil2003  |  May 12, 2008 at 11:56 am

    waktu ni aku kurus, tp ayu gumuk.. skang dah terbalik.. hahahahaha

    **mast

    Reply
  • 4. mama_iman  |  May 12, 2008 at 12:26 pm

    uikss la hai….
    mengimbau kenangan aku dua thn lepas la… :))
    hehhehe

    Reply
  • 5. aweng  |  May 12, 2008 at 12:39 pm

    aweng maintain cun!!!🙂
    kuang kuang kuang

    Reply
  • 6. chems  |  May 12, 2008 at 1:30 pm

    sape la ni..tak kenal pun…

    Reply
  • 7. chema  |  May 12, 2008 at 1:31 pm

    chema laa.bkn nya chems,….hehehhe

    Reply
  • 8. chema  |  May 12, 2008 at 1:32 pm

    nanti aku masukkan resepi2 kat sini. tau..tungguuuuu

    Reply
  • 9. utmcivil2003  |  May 12, 2008 at 2:26 pm

    masuk chema, jgn x masuk!! akakaka

    **mast

    Reply
  • 10. aweng  |  May 12, 2008 at 2:51 pm

    hahahahha…
    chema dengki, tuh yg sampai tersalah eja nama tuh….
    ahahahahaha….

    aku x sbr nk dtg jb nk rase masakan chema…

    korang,

    mcm x percaye jer kiter dah 27 thn thn nih kan?
    ader yg dah berkahwin, beranak pinak…

    siap kongsi2 resepi laie…..

    x lame laie, kongsi citer pasal anak2 bersekolah la pulak…

    cepatnyer masa berlalu…

    Reply
  • 11. mrs fanor  |  May 12, 2008 at 3:15 pm

    itulah …..dah 27 tahun dah…..aku rasa…baru semalam…che ma pakai kasut adidas dia g kelas….baru semalam che mast pakai kasut boot dia g test….baru semalm che ma buatpertama kali nya pakai sandal high heel aku g angsana…..

    Reply
  • 12. mast  |  May 12, 2008 at 3:55 pm

    hahahaha.. cipan ler fanor.. tetiba aku tergelak pasal mohamed ibrahim mohamad (mim) kata “ingat artis mana tadi”

    dah tua dah masing2.. harap maklum

    chema dulu layan banshee adidas siut!!

    Reply
  • 13. mrs ayu  |  May 12, 2008 at 6:07 pm

    A ah aku je gemuk kt situ. Ni x best ni!

    Reply
  • 14. ujick  |  May 13, 2008 at 2:45 pm

    tu yang 3 orag duk depan tu yang pling byk balun satay icha..

    sape post nih..carik la gmba yang ade haku..!!!

    Reply
  • 15. walidah_umar  |  May 13, 2008 at 3:19 pm

    mana ada ujick! satu pun x sempat rasa..😦

    Reply
  • 16. aweng  |  May 13, 2008 at 3:31 pm

    Ntahnyer…

    aku 1 cucuk pun x dpt rase…

    rase nk cucuk2 jer mata org yg abiskan tuh!

    Reply
  • 17. chema  |  May 13, 2008 at 3:35 pm

    aku tergelak sorang2 baca komen korang..rindunya zaman utm dulu kan…tak sangka..kite dah berubah…tapi jiwa aku ttp tak berubah…kanak2 ceria lagi..

    Reply
  • 18. walidah_umar  |  May 13, 2008 at 3:36 pm

    tu la, x sempat nk rasa. nasib baik sempat bau… kira ok la tu (gaya saida)

    Reply
  • 19. chema  |  May 13, 2008 at 3:37 pm

    fanor. pg tadi aku dgr radio era. cerita pasal mengigau…ko ingat tak roomate kite yg sorang tu suka sgt mengigau…siap cakap2 lg…ngeri je…ko jgn ngigau2 lagi skrg mas,,, kang kecut lak abg haris tuu…heheh

    Reply
  • 20. walidah_umar  |  May 13, 2008 at 3:42 pm

    aku pulak teringat minggu haluan siswa bersama ko che ma. masihkah kau ingat?

    Reply
  • 21. mrs fanor  |  May 13, 2008 at 3:46 pm

    hahhahahaa…………..aku ingat…..che mast kalau mengigau…..aku ngan che ma ketawa jenis tak ingat…..

    Reply
  • 22. chema  |  May 13, 2008 at 5:19 pm

    ingat…masih fresh lagi dlm kepala ni….dongan..ingat lagi tak kat abg champ (betul ke haa), bg pijoy….kak yayam…mas..rindunya kat sume…weii…ape cite eja eik? roomate aku dulu tu…

    Reply
  • 23. aweng  |  May 14, 2008 at 9:41 am

    eja budak t;ganu tuh ker?
    klu yg tuh, dier dah kawen dah tahun lepas klu x silap aku… kawen dgn org lain.. bukan dgn najib pakwe dier kt utm dulu tuh…

    Reply
  • 24. si izan  |  May 14, 2008 at 9:44 am

    hehe bila sebut mas mgigau ni, aku tringat plak msa mlm lepak sma2 kt umah wangsamaju setelkan doorgift eca.. tjaga je dr tdo, trus mas bukak citer.. asyik bsambung2 citer je mlm tu smpai pg x tdo..

    Reply
  • 25. chema  |  May 14, 2008 at 10:25 am

    aweng..aku nak tanya pasal gunung kinabalu la. best tak kat sana? ingat nak g holiday..story la skit

    Reply
  • 26. aweng  |  May 14, 2008 at 2:02 pm

    ah kah kah kah…
    aku ingat citer tuh izang…
    x rugi aku berjada buat doorgift icha tuh..
    berjaya korek cite dpd 2 org sekaligus…
    ok lah tuh, share2 dgn kawan2 n mintak pendapat kawan2…
    kan ader hasilnyer skang tuh🙂

    Reply
  • 27. aweng  |  May 14, 2008 at 2:07 pm

    gunung kinabalu chema?
    ko nk g panjat ker nk g jalan2 kt kaki gunung jer?
    sebenarnyer, aku pun x pernah sampai atas tuh laie…
    ramai org yg suke adventure kata tempat tuh ok… dpd kaki bukit sampai atas… tapi, triring lah… tuh yg sampai skang aku x pernah teringin nk pegi tuh…
    aku lalu kat kaki gunung jer…
    tapi, aku pun dah lama giler x g kk… ada dkt 10 thn kot…
    tapi, aku rase, klu ko nk tahu pasal kk ker, gunung kinabalu ker, ko cuba masuk airasia punyer website, g kat destination.. dier ader citer sket pasal apa yg best kt kk dan tmpt2 lain yg flight dier sampai..
    xpun, ko masuk http://www.tripadvisor.com
    sini pun ade byk komen dpd org2 yg dah visit tempat2 kat seluruh dunia… ade review utk hotel skali lagi.. memang bagus la website nih

    Reply
  • 28. mast  |  May 14, 2008 at 3:31 pm

    CIPAN!! kutuk aku siut!!

    aku tau la aku ngigau.. skang idak lagi ye.. (hehe.. mungkin ye, tp aku x sedar) kakakaka.. best seh time buat doorgift ieca.. giler ngumpat sampai ke pagi!! akakaakkaka

    gambar ini aku yg post ye.. sekian

    Reply
  • 29. utmcivil2003  |  May 16, 2008 at 9:43 am

    aku nak g holiday je la.tak de la sampai nak panjat2..tq for the info…jom la same nak join..

    Reply
  • 30. chema  |  May 16, 2008 at 9:45 am

    aku yg post tu..harap maklum

    Reply
  • 31. aweng  |  May 16, 2008 at 10:07 pm

    oh ye chema..lupa nk ckp… klu ko x book hotel laie (klu ko x beli pakej flight dgn hotel lah), aku cdgkan ko masuk website2 kat bawah nih utk book:
    1. http://www.malaysiahoteltour.com
    2. http://www.holidayasia.com

    ada byk lagi website lain jugak.. tapi, byk2 website, aku rase dua2 website nih jer yg rate dier paling murah… kbykan hotel, harga dier lbh murah klu book dpd website2 kt ats nih berbanding kita book thru phone call ke hotel tuh or book thru website hotel tuh.. byk jugak aku rasa beza dier.. lagi 1, ada jugak hotel yg dlm website2 ni jer yg dier offer flat rate, iaitu x kena surcaj lbh utk weekend, eve public, peak season etc… dan ada jugak yg harga dia lbh murah dpd government staff rate sendrik… aku tahu pun sebab ari tuh ada buat sket so called analisis pasal hotel2 kat kl, langkawi, dan pd…

    tapi, klu ko nk naik airasia, n lepas surf tripadvisor tuh, ada hotel yg ko berminat dan ada ditawarkan pakej flight+hotel dlm website airasia, aku cadangkan, ko amik pakej airasia tuh.. sebab pengalaman aku, pakej hotel+flight utk airasia memangn sgt2 berbaloi yg ko x mungkin akn dpt di mana2…. tapi, ko jgn tertipu dgn star rating dlm website airasia nih… kdg2 x berbaloi dgn star rating yg dipaparkan… yg nih, cm biasa ko gunakan lah sepenuhnya khidmat web tripadvior tuh… ok!

    sekian…

    Reply
  • 32. aweng  |  May 16, 2008 at 10:09 pm

    pasal star rating yg x betul kt dlm website airasia tuh, aku dah pernah kene jugak… so, be extra carefull supaya dpt percutian yg paling berbaloi….

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 17,228 hits

Recent Posts

Flickr Photos

Gath @ KLCC July 6, 2008

Gath @ KLCC July 6, 2008

Gath @ KLCC July 6, 2008

More Photos
May 2008
M T W T F S S
    Jun »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

%d bloggers like this: